Kerava Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përjetësi
USD 80.95

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Qejf
USD 108.48

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Respekt
USD 80.95

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 108.48

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Optimizëm
USD 66.08

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 57.82

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 80.95

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Ego
USD 57.82

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.48

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 108.48

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Durim
USD 57.82

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Melodioze
USD 80.95

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO