Kirkkonummi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bashkim
USD 82.29

Bashkim

24 trëndafila

Magjepsëse
USD 110.28

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 110.28

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 110.28

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Përsosmëri
USD 58.78

Përsosmëri

6 Trëndafila

Melodioze
USD 82.29

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 82.29

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 82.29

Origjinale

12 Zambakë

Qëndrueshmëri
USD 79.77

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 79.77

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Gazmore
USD 58.78

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 110.28

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO