Kotka Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 108.12

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Entuziaste
USD 57.63

Entuziaste

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.12

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 108.12

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Fisnikëri
USD 78.21

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Frymëzim
USD 108.12

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 108.12

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Melodioze
USD 80.68

Melodioze

24 Trëndafila

E shijshme
USD 80.68

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 80.68

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Plot Shkëlqim
USD 57.63

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Origjinale
USD 80.68

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO