Kouvola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Delikate
USD 57.92

Delikate

12 Trëndafila

Gazmore
USD 57.92

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Magjepsëse
USD 108.66

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.66

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 57.92

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Shpërblim Për Mirësi
USD 104.25

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 81.08

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.08

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.08

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 57.92

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 108.66

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 57.92

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO