Kuopio Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 108.73

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Elegante
USD 66.23

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.73

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.14

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Joshje Sekrete
USD 78.65

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Melodioze
USD 81.14

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 81.14

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.14

Origjinale

12 Zambakë

Ashpërsi
USD 57.95

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 57.95

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Mendime Qiellore
USD 108.73

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dëshirë
USD 108.73

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO