Lahti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 58.32

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Magjepsëse
USD 109.41

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.41

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Moderne
USD 58.32

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Përsosmëri
USD 58.32

Përsosmëri

6 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 58.32

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 58.32

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Melodioze
USD 81.64

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.64

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 81.64

Origjinale

12 Zambakë

Dashuri Për Natyrën
USD 81.64

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 58.32

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO