Lappeenranta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.26

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Magjepsje
USD 58.05

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 108.90

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 108.90

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 108.90

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.90

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 81.26

Origjinale

12 Zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 58.05

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 58.05

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Unitet
USD 78.78

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 104.48

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Melodioze
USD 81.26

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO