Lohja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 108.68

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.68

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 57.93

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E re
USD 57.93

E re

Zambakë dhe trëndafila

Mahnitëse
USD 104.27

Mahnitëse

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 78.61

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 81.10

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.10

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.10

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 57.93

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 108.68

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 57.93

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO