Mikkeli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Misterioze
USD 77.59

Misterioze

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 107.27

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.27

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 57.17

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 80.04

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.04

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 80.04

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 57.17

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 107.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Modesti
USD 57.17

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 57.17

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Meritë
USD 77.59

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO