Nokia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Humor
USD 78.12

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Magjepsëse
USD 108.00

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.00

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 80.59

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Melodioze
USD 80.59

Melodioze

24 Trëndafila

Festim
USD 108.00

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 80.59

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 57.56

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Origjinale
USD 80.59

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 57.56

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 65.79

Paç Fat

12 Trëndafila

Gazmore
USD 57.56

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO