Nurmijärvi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 107.98

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.98

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E ëmbël
USD 57.55

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 57.55

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 107.98

Serenatë

Orkid

Fillimi i Miqësisë
USD 80.57

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 80.57

Melodioze

24 Trëndafila

Modesti
USD 57.55

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E këndshme
USD 80.57

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 80.57

Origjinale

12 Zambakë

Delikate
USD 57.55

Delikate

12 Trëndafila

Përqafime
USD 78.11

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO