...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e Gruas
USD 58.30

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 109.38

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 104.94

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 79.12

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.38

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur
USD 109.38

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.62

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Melodioze
USD 81.62

Melodioze

24 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 58.30

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 81.62

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 58.30

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Origjinale
USD 81.62

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO