Oulu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 80.01

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.23

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Magjepsëse
USD 107.23

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.23

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 77.56

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Melodioze
USD 80.01

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 80.01

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 80.01

Origjinale

12 Zambakë

Mahnitëse
USD 102.87

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 80.01

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Lavdi
USD 57.15

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Gazmore
USD 57.15

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO