Pori Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E hirshme
USD 57.66

E hirshme

Karafila , trëndafila

Magjepsëse
USD 108.18

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 57.66

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.18

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Kujdesi Amënor
USD 80.73

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mirënjohje
USD 57.66

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 80.73

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.73

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 80.73

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 108.18

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Gazmore
USD 57.66

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 108.18

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO