Porvoo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 110.11

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 58.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 58.69

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 82.17

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 110.11

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Arratisu Me Mua
USD 58.69

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 58.69

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Pranim
USD 58.69

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Melodioze
USD 82.17

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 82.17

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 82.17

Origjinale

12 Zambakë

E paharrueshme
USD 58.69

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO