Raahe Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Jeta Është e Ëmbël
USD 110.05

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Fisnike
USD 58.66

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 110.05

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 110.05

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E përjetshme
USD 58.66

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.66

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 58.66

Delikate

12 Trëndafila

Melodioze
USD 82.12

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 82.12

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 110.05

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Origjinale
USD 82.12

Origjinale

12 Zambakë

Flirtim
USD 58.66

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO