Raisio Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 111.43

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 111.43

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 59.39

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 59.39

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme
USD 59.39

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Melodioze
USD 83.14

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 83.14

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 83.14

Origjinale

12 Zambakë

Pranim Dashurie
USD 59.39

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 111.43

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Gazmore
USD 59.39

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dashuri Besuese
USD 111.43

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO