Rauma Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Pastër
USD 104.79

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Magjepsëse
USD 109.22

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

E hirshme
USD 58.21

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.22

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri e Ndjeshme
USD 58.21

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 58.21

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 109.22

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Melodioze
USD 81.50

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.50

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 81.50

Origjinale

12 Zambakë

Bukuri Shpirtërore
USD 109.22

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Gazmore
USD 58.21

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO