Riihimäki Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rrezikojmë
USD 58.59

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Magjepsëse
USD 109.93

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.93

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 105.47

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Imagjinatë
USD 58.59

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 109.93

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 82.03

Melodioze

24 Trëndafila

Misterioze
USD 79.52

Misterioze

12 Trëndafila

E këndshme
USD 82.03

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.03

Origjinale

12 Zambakë

Plot Shkëlqim
USD 58.59

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Melodioze
USD 82.03

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO