Rovaniemi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 79.14

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 58.31

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Puthje
USD 81.64

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 109.40

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 79.14

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Elegancë
USD 58.31

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.40

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.64

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Nënshtrim
USD 109.40

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 109.40

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 109.40

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Misterioze
USD 79.14

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO