Salo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lavdi
USD 57.62

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 57.62

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 80.66

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 108.10

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Madhështore
USD 108.10

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.10

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 57.62

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 108.10

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Melodioze
USD 80.66

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 80.66

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E përjetshme
USD 57.62

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Origjinale
USD 80.66

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO