Seinäjoki Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Hare e ardhshme
USD 58.59

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përkryerje
USD 82.02

Përkryerje

24 Trëndafila

Magjepsëse
USD 109.92

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.92

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dëshirë
USD 109.92

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Seksi
USD 121.36

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 82.02

Melodioze

24 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 58.59

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

E këndshme
USD 82.02

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.02

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 58.59

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 109.92

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO