Siilinjärvi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 58.24

Rini

Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 109.26

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.26

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 58.24

Përsosmëri

6 Trëndafila

Mashtrim
USD 58.24

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 109.26

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 81.53

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.53

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.53

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 58.24

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 109.26

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 58.24

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO