Tampere Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tampere është një qytet në brendësi të vendit me rreth 160 liqej të bukur. Kjo do të thotë se këtu ka shumë ujë për zonat me lule. Kopshtet me trëndafila në qytet janë të njohura në të gjithë Finlandën. Banorët poashtu shfrytëzojnë arkat për të rritur margaritarët qershi, së bashku me krokusët dhe zambakët shumëngjyrësh.
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 100.30

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 53.46

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 100.30

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 100.30

Nënshtrim

24 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 100.30

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e Pastër
USD 96.23

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 100.30

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 100.30

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 100.30

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 100.30

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 74.84

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Festim
USD 100.30

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 53.46

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Qëndrueshmëri
USD 72.55

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Pritshmëri
USD 53.46

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 53.46

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 100.30

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Fisnikëri
USD 72.55

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Top