Tornio Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E paharrueshme
USD 57.68

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Magjepsëse
USD 108.23

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Puthje
USD 80.76

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 108.23

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 57.68

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 108.23

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.23

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë
USD 80.76

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 80.76

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 80.76

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.76

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 80.76

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO