Turku Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Turku është një qytet historik dhe bregdetar i cili është shtëpia e disa llojeve të luleve. Disa nga lulet e zakonshme janë trëndafilat e kultivuar si dhe luleshtrydhet europiane. Tulipanët shumëngjyrësh shihen kudo në lëndina gjatë pranverës. Margaritarët e verdhë, krizantemat qershi dhe manushaqet mund të shihen teksa lulëzojnë në kopshtet private.
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 101.14

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Falënderim
USD 101.14

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 101.14

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 53.91

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e Pastër
USD 97.04

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 101.14

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 75.47

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 53.91

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 53.91

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 73.16

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Pajtim
USD 101.14

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 101.14

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 73.16

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 53.91

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 53.91

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 53.91

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 97.04

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përjetësi
USD 75.47

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top