Tuusula Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 107.22

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 80.01

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Magjepsëse
USD 107.22

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 57.15

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 57.15

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.22

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 57.15

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Melodioze
USD 80.01

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.01

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 80.01

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 57.15

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 107.22

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO