Vaasa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 109.67

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Magjepsje
USD 58.45

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Shije e Mirë
USD 109.67

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 109.67

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.67

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 109.67

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 81.83

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.83

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.83

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 109.67

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Misterioze
USD 79.33

Misterioze

12 Trëndafila

Gazmore
USD 58.45

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO