Vanta Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Vantaa është pjesë e Helsinkit por që ka një karakter unik. Kjo është evidente edhe nga larmishmëria e luleve që rriten në këtë zonë. Në disa zona të gjelbërta dhe pyje rriten krokuse dhe verdhokë. Hepatikat, anemonët dhe margaritarët e pikturuar rriten poashtu përmes drunjëve. Në verë vizitorët mund të kënaqen me aromën e luleshtrydheve europiane.
Përjetësi
USD 75.72

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Karakter
USD 97.35

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 101.47

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 75.72

Origjinale

12 Zambakë

Dashuri e Shenjtë
USD 101.47

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

E hirshme
USD 54.08

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 97.35

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Kënaqësi
USD 101.47

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Mendime Qiellore
USD 101.47

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 75.72

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 54.08

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 73.40

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 101.47

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 54.08

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 75.72

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 54.08

Përsosmëri

6 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 54.08

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 54.08

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top