Varkaus Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnikëri
USD 79.57

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Besnikëri
USD 82.09

Besnikëri

24 Trëndafila

Magjepsëse
USD 110.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 110.01

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Besuese
USD 110.01

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Imagjinatë
USD 58.63

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 58.63

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Melodioze
USD 82.09

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 82.09

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.09

Origjinale

12 Zambakë

Entuziaste
USD 58.63

Entuziaste

Trëndafila

E shijshme
USD 82.09

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO