Vihti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Strehim
USD 109.01

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 109.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 78.85

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 109.01

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Thashethemëse
USD 104.58

Thashethemëse

72 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.01

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 81.34

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Melodioze
USD 81.34

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.34

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 66.40

Krenare

12 Trëndafila

Qejf
USD 109.01

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Origjinale
USD 81.34

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO