Ylöjärvi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Forcë
USD 79.53

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 109.94

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 109.94

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.94

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Melodioze
USD 82.04

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 82.04

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.04

Origjinale

12 Zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 109.94

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Gazmore
USD 58.60

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 109.94

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dëshirë
USD 109.94

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Respekt
USD 82.04

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO