Lion Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Lioni është i dashur me lulet e veta të cilat mund të shihen duke u rritur nëpër kopshte dhe sera. Orkidetë delikate dhe zambakët aromatik shihen duke lulëzuar gjatë gjithë vitit. Varietetet e vjetra të trëndafilave moderne shihen kudo nëpër kopshte së bashku me irisët e gjatë në pranverë.
Luks
USD 100.38

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Bukuri Pa Ndjenja
USD 120.46

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Delikate
USD 100.38

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 180.69

Mahnitëse

Trëndafila

E ëmbël
USD 100.38

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Misterioze
USD 120.46

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 100.38

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 100.38

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 100.38

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 100.38

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 120.46

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 100.38

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 100.38

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 100.38

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 167.31

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 100.38

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Fyerje
USD 167.31

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 167.31

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top