Nise Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nica është një qytet kosmopolitan përgjatë rivierës franceze. Nëse vizitorët duan të shikojnë lulet duhet të shkojnë tek Kopshti i Albertit të Parë. Në kopshte mund të shikohen fushat e famshme me livando së bashku me anemonët në ngjyrë të bardhë dhe rozë. Zhabinët e gjatë si dhe larkspurët shihen kudo në pranverë, së bashku me tulipanët. Në verë trëndafilat lulëzojnë dhe e mbushin ajrin me aromën e tyre.
Bukuri Pa Ndjenja
USD 119.90

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Mahnitëse
USD 179.85

Mahnitëse

Trëndafila

Misterioze
USD 119.90

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 99.92

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 179.85

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 99.92

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 166.53

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 99.92

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 166.53

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 166.53

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 99.92

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Kapem Pas Teje
USD 99.92

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 99.92

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E re
USD 99.92

E re

Zambakë dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 166.53

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 166.53

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 166.53

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 99.92

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top