Paris Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Parisi është “qyteti i dritave” e poashtu është edhe shtëpia e disa kopshteve të njohura në botë. Trëndafilat shihen kudo duke lulëzuar dhe në shumë variete, së bashku me një koleksion mahnitës të orkideve ekzotike. Jaseminët, dorëzonjat dhe lulet e hënës briliante janë ndër lulet popullore që shihen duke lulëzuar kudo në qytet.
Mahnitëse
USD 182.49

Mahnitëse

Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 121.66

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Mahnitëse
USD 182.49

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 121.66

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 168.97

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 101.38

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 141.94

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 101.38

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 101.38

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 101.38

Pranim Dashurie

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 101.38

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ngasje
USD 168.97

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 101.38

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Vdes për ty
USD 168.97

Vdes për ty

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 141.94

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 141.94

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 168.97

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 168.97

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Top