Toulouse Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tuluz është një qytet sharmant bregdetar me shumë lule vendase dhe të importuara. Gjatë pranverës shihen bozhurët e mëdhenj në ngjyrë pasteli së bashku me një pafundësi të trëndafilave të vjetër e të modës. Kumakët, tulipanët dhe krizantemat mund të shihen kudo nëpër kopshtet e qytetit, së bashku me zambakët e gjatë në pranverë.
Shëndet i Mirë
USD 104.50

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 83.60

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 117.04

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 117.04

Origjinale

12 Zambakë

Përjetësi
USD 117.04

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Hutim
USD 144.90

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 83.60

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 104.50

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 150.47

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 83.60

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 144.90

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E ëmbël
USD 83.60

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Luks
USD 83.60

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Bukuri e Qëndrueshme
USD 83.60

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ashpërsi
USD 83.60

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 83.60

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 144.90

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mjaft Më Kritikove
USD 83.60

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Top