Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Francë. Ne dërgojmë lule me dorë në Paris dhe 39 qytete, në Francë

Franca për një kohë të gjatë ka qenë simbol i luleve dhe romancës, andaj vizitorët në kryeqytetin e Parisit nuk ndodh të ndahen të zhgënjyer. Shitësit e rrugës me tezgat e tyre plot lule renditen përgjatë rrugës dhe ofrojnë për shitje trëndafilë të mrekullueshëm dhe lule tjera që rriten me bollëk anekënd vendit. Gjatë karnevalit de Nice ofrohet një mundësi e shkëlqyer për të vizituar rrugët e shtruara plot me lule të nxjerra për shitje, ndërsa Fete du Mimosa me krenari i ofron publikut 12 ton lule ngjyrë të verdhë të ndritshme. Të mësosh se si të krijosh buqeta lulesh në mënyrë perfekte, është një gjë e lehtë në Avignon. Votuesit këtu poashtu kanë mundësinë të zgjedhin gonxhe-trëndafilin e tyre të preferuar. Dita e 1 majit është Dita e Punës në Francë, por gjithashtu është një datë përfekte për të dhuruar lule zambakë që rriten nëpër lugina. Në tërë Francën, lulet vendosen nëpër altaret e kishave dhe nëpër gurët e varrezave, kohë pas kohe gjatë tërë vitit. Lulja kombëtare e Francës është lule zambaku, dhe dizajni i tij i veçantë prej luleje mund të vërehet nëpër godina anekënd Francës.

Buqeta të Popullarizuara në Francë


Shpresë

Shpresë

Gerbera

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

    
Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

    
Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

    
E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

    

Ofertë Speciale: Moderne

Ky aranzhim sharmant i luleve është një mënyrë përfekte për t’ia ndrequr dikujt ditën. Gerbera margaritarë të gjatë me ngjyrë rozë dhe karafilë të bardhë me aromë, janë të renditur brenda një buqete të vogël me ngjyrë të bardhë dhe e rregulluar me stil. Dhuro këto lule magjepse si një dhuratë me vlerë, ose thjesht dhuro për të larguar errësirën e një dite të vrenjtur. Asnjëherë nuk gaboheni nëse zgjedhni këtë kombinim gazmor. Margaritat gjithmonë kanë qenë simbol i miqësisë dhe në disa kultura çmohen shumë edhe për veti shëruese. Janë shumë të popullarizuara në Lion (Lyon)   Marsej (Marseille)   Nise (agréable)   Paris  Toulouse. Vendosi në një vazo të vogël për t’i ujitur më lehtë.
Informacion