Accra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Hijeshi e Pjekur
USD 91.72

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 148.79

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Magjepsje
USD 91.72

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 91.72

E hirshme

Karafila , trëndafila

E dhimbsur
USD 91.72

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 107.01

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 91.72

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 91.72

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fisnikëri
USD 107.01

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 128.41

Melodioze

24 Trëndafila

Mirënjohje
USD 91.72

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 128.41

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO