Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Gjeorgji. Ne dërgojmë lule me dorë në Tbilisi dhe 6 qytete, në Gjeorgji

Buqeta të Popullarizuara në Gjeorgji


Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

   
Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

   
Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

   
E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice