Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Gjeorgji. Ne dërgojmë lule me dorë në Tbilisi dhe 6 qytete, në Gjeorgji

Buqeta të Popullarizuara në Gjeorgji


Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

    
Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

    
Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

    
Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila