Tbilisi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 87.26

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 52.89

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Joshje
USD 62.80

Joshje

12 Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 52.89

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Përjetësi
USD 74.04

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 52.89

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 62.80

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 52.89

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 62.80

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 74.04

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 52.89

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lavdi
USD 52.89

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 52.89

Përsosmëri

6 Trëndafila

Optimizëm
USD 52.89

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 62.80

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Urime
USD 74.04

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFOINFO