Berlin Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Berlini është kryeqyteti i Gjermanisë dhe ky qytet historik është shtëpia e disa llojeve të luleve. Për të celebruar dashurinë e gjermanëve për lulet ata shpesh kultivojnë disa varietete të tyre. Disa nga këto lule janë orkidetë ekzotike, trëndafilat dhe zambakët. Në pranverë shkurret e trëndafilave lulëzojnë, së bashku me anemonët dhe margaritarët.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.41

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 162.53

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 134.98

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 117.07

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Qejf
USD 162.53

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 96.41

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 134.98

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 110.19

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 117.07

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 117.07

Joshje

12 Trëndafila

Ngasje
USD 162.53

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 96.41

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 162.53

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 96.41

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 117.07

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 96.41

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Magjepsëse
USD 162.53

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 162.53

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Berlin. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Berlin kohët e fundit : -