Boshum Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bochum, me shumë muze të tij, kisha dhe manastire, gjithashtu është shtëpia e Universitetit Ruhr dhe kopshtit të tij botanik. Një atraksion i njohur, ka një koleksion të madh të bimëve dhe luleve vendase dhe të importuara. Kopshti Kinez është i njohur veçanërisht me jasemina, zambakë, orkida dhe zambak uji në mesin e pergolave dhe statujave të Budës. Kopshti i parë publik në qytet akoma ekspozon kopshtin tradicional Anglez të mbushur me floribunda, trëndafila hibrid dhe të çajit, si dhe rododendrone klasike. Vendasit kënaqen duke rritur gjeogjinë, krizantema, gladiola dhe karafila. Përveç kësaj, koha e pranverës sjell edhe lulet edelweiss dhe tulipanët delikat.
Më Duaj Më Tepër
USD 75.72

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 119.77

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Fisnikëri
USD 86.04

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 106.01

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 119.77

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Krenare
USD 75.72

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 106.01

Përkryerje

24 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 86.04

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 75.72

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 119.77

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Origjinale
USD 106.01

Origjinale

12 Zambakë

Mendime Qiellore
USD 119.77

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 75.72

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 106.01

Urime

Trëndafila dhe orkide

E ëmbël
USD 75.72

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 119.77

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 86.04

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 86.04

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Top