Boshum-Hordel Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Megjithëse Hordeli, një lagje e Bochumit, nuk e ka kopshtin e tij botanik, ajo përsëri krenohet me lulet e njejta që rriten zakonisht në qendër të qytetit, si dhe disa lula të veçanta që rriten në këtë qytezë. Lulet përcaktohen kryesisht nga stinët, me lulen edelweiss që është e para pas përfundimit të dimrit. Luleborat dhe krokuset përcjellen nga tulipanët në pranverën e vonshme, duke i hapur rrugën marigoldeve, margaritarëve dhe snapdragonëve në verë. Lulet ipen si dhuratë dhe shpesh janë nga kopshti privat i dhuruesit. Trëndafilat ngjitës janë pamje e zakonshme, si dhe livandoja aromatike, ku kopshtarët privat duket se preferojnë mëllgën dhe zhabinën.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.21

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 120.97

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 94.09

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 120.97

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 87.37

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shije e Mirë
USD 120.97

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 67.21

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Joshje e Gjatë
USD 94.09

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 107.53

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 67.21

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Pranim
USD 67.21

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Paqe
USD 67.21

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 107.53

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 94.09

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Karakter
USD 120.97

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 120.97

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 67.21

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 67.21

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top