Boshum Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bochum, me shumë muze të tij, kisha dhe manastire, gjithashtu është shtëpia e Universitetit Ruhr dhe kopshtit të tij botanik. Një atraksion i njohur, ka një koleksion të madh të bimëve dhe luleve vendase dhe të importuara. Kopshti Kinez është i njohur veçanërisht me jasemina, zambakë, orkida dhe zambak uji në mesin e pergolave dhe statujave të Budës. Kopshti i parë publik në qytet akoma ekspozon kopshtin tradicional Anglez të mbushur me floribunda, trëndafila hibrid dhe të çajit, si dhe rododendrone klasike. Vendasit kënaqen duke rritur gjeogjinë, krizantema, gladiola dhe karafila. Përveç kësaj, koha e pranverës sjell edhe lulet edelweiss dhe tulipanët delikat.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.91

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 163.37

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFO
E mrekullueshme
USD 135.68

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 96.91

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Joshje Sekrete
USD 117.68

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 135.68

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFO
Elegante
USD 110.76

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 96.91

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFO
Bukuri madhështore
USD 96.91

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

E këndshme
USD 135.68

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 96.91

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Madhështore
USD 163.37

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFO
Karakter
USD 174.44

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 163.37

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFO
Paqe
USD 96.91

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 96.91

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 96.91

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 163.37

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Boshum. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Boshum kohët e fundit : -