Bremen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bremen është vendbanim i shumë muzeve dhe një numri të madh të luleve në kopshtet private dhe publike. Një kopsht i njohur botanik është Park Bremen. Ai mburret me mbi 550 specie dhe 2500 lloje të rododendroneve, me disa shkurre të vjetra që arrijnë deri në 3.5 metra. Aty ka edhe tëndafila, lule margaritar, zambakë të ndryshëm dhe edelweiss, të cilat paralajmrojnë fillimin e pranverës. Përveç këtyre, pemët dhe bimët prapa rododendroneve janë vendase dhe ndonjëherë mund të shihen anthurimet e bardha, rozë dhe të kuqe në mesin e gjelbrimit.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.57

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 161.11

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 133.80

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 95.57

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 116.05

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 133.80

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Elegante
USD 109.23

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Modesti
USD 95.57

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 95.57

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 161.11

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Besnikëri
USD 133.80

Besnikëri

24 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 95.57

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 95.57

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 161.11

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 95.57

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 95.57

Imagjinatë

12 Trëndafila

Gazmore
USD 95.57

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Shëndet i Mirë
USD 116.05

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bremen. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bremen kohët e fundit : -