Disburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Duisburg është i mbushur me atraksione të jashtme, siç është parku i jashtëm i sporteve, arena dhe tregje të hapura. Këtu gjendet edhe një kopshti madh zoologjik dhe botanik, kopshti dhe akuariumi Duisburg-Hamborn. Shtretërit në kopshtin botanik janë dizajnuar me mjeshtri, me modele gjeometrike të marigoldeve, shtretër rritës me begonia, lule snapdragon dhe dusty miller, si dhe shumëllojshmëri të krizantemave, margaritarëve dhe karafilave. Serat përmbajnë më shumë orkide ekzotike, anthuriume dhe helikonia. Aty ka edhe kallam të kuq dhe madje edhe një paraqitje të pemëve frutore. Një nga pamjet më mbresëlënëse janë pemët fuschia që lulëzojnë ngjyrë rozë dhe vjollce duke filluar në pranverë.
Bukuri e Ndjeshme
USD 67.49

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.49

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 67.49

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 121.49

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 94.49

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 121.49

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 87.74

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 94.49

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 107.99

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 67.49

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 94.49

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 94.49

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 67.49

Entuziaste

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 67.49

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 121.49

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 121.49

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 67.49

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 121.49

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top