Birthday

Ashpërsi
USD 114.48

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 160.28

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 130.09

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 181.09

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 114.48

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 160.28

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 181.09

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 160.28

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 206.07

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 181.09

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 114.48

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 160.28

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 206.07

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 114.48

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 160.28

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 114.48

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 114.48

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 114.48

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 114.48

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 160.28

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 114.48

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 114.48

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 114.48

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 160.28

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top