Friends

Pajtim
USD 181.09

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 114.48

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 130.09

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 114.48

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 181.09

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 206.07

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 114.48

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 114.48

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 160.28

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 114.48

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 181.09

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 114.48

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 160.28

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 114.48

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 181.09

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 206.07

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 114.48

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 160.28

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 114.48

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 114.48

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 160.28

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 130.09

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 114.48

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 181.09

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top