Dortmund Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dortmund është qendra kulturore në pjesën lindore Ruhr-it dhe është vendbanim i disa parqeve dhe kopshteve, sidomos Rombergparku. Parku më i madh është pjesë e pyllit, i cili ju jep një ndjenjë izolimi. Serat dhe arboretumi ekspozon një llojllojshmëri të gjerë të bimëve dhe luleve vendase dhe të impotuara, duke përfshirë një serë të barishteve që përmbanë bimë mjekësore që përdoren edhe sot. Camellias dhe jasemini yll janë të zakonshme në pranverë dhe verë. Në pjesën tjetër të qytetit, trëndafilat, lulet margaritar, gladiolat dhe karafilat lulëzojnë në qytet dhe kopshte private, ndërsa në pranverë lulet crocus, lulet edelweiss dhe luleborat janë një pamje e zakonshme. Teknikët dhe adhuruesit e luleve mund ta shijojnë Florianturim-in, një kullë transmetuese televizive që është emëruar sipas shenjëtorit mbrojtës të kopshtarve.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 113.59

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 113.59

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Puthje
USD 159.03

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 160.06

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 113.59

Shpresë

Gerbera

Kthjelltësi
USD 113.59

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 113.59

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 129.08

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Frymëzim
USD 179.68

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 179.68

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Strehim
USD 179.68

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Elegancë
USD 113.59

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 179.68

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 113.59

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 129.08

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 179.68

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 129.08

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Bukuri Shpirtërore
USD 179.68

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top